Over Huurachterstanden

Huurachterstanden.nl is eind 2013 officieel gelanceerd.

Oprichters
Huurachterstanden.nl is bedacht en ontwikkeld door Collin Verkaik en Fatih Polatli. Beiden zijn in het verleden werkzaam geweest bij een woningcorporatie. Mede daardoor zagen zij de behoefte naar betrouwbare informatie over huurachterstanden bij het aangaan van nieuwe huurovereenkomsten. Met huurachterstanden.nl heeft u zeer snel en gemakkelijk toegang tot deze informatie.
Momenteel werken Collin en Fatih ook samen binnen Totaal Leegstandsbeheer B.V. dat in 2010 is opgericht. Wij bieden het enige maatschappelijk verantwoordelijk alternatief voor leegstandsbeheer dat alleen op vastgoed is gefocust. Daarnaast is het volledig afgestemd op woningcorporaties, waarbij de bewoner centraal staat en gewerkt wordt volgens het BBSH.

Doelstelling
De doelstelling van huurachterstanden.nl is om een landelijke dekking van 90% te realiseren waarbij huurachterstanden.nl volledig wordt geïmplementeerd in het verhuurproces van woningcorporaties. Daarnaast werken wij momenteel aan toevoegingen voor extra informatievoorzieningen in onze database met betrekking tot risicovolle verhuurzaken. Hierbij moet u denken aan ontruimingen op basis van overlast, illegale onderverhuur, hennepteelt en woonfraude. Kortom, wij zullen ons blijven ontwikkelen om zo goed mogelijk bij de behoefte van woningcorporaties aan te sluiten.

Voor www.huurachterstanden.nl is er een besloten vennootschap opgericht. Onder de naam Huurachterstanden B.V.